PRIMERA VISITA

PRIMERA VISITA

El Centre Odontològic Ripollet t’ofereix una primera visita amb un professional qualificat que et donarà les millors opcions de tractament, aquells que s’ajustin a les teves necessitats, sent una estimació personalitzada, on aclarirem tots els teus dubtes.

ODONTOLOGIA PREVENTIVA

ODONTOLOGIA PREVENTIVA

El més bell de la nostra pràctica: Prevenir la malaltia.

És la nostra ferma batalla, educar els nostres pacients en la necessitat d’assistir a consulta abans que es manifestin els primers indicis de les malalties bucals, mitjançant visites periòdiques.

ODONTOLOGIA CONSERVADORA

ODONTOLOGIA CONSERVADORA

És aquella odontologia que ens permet curar les càries en totes les seves fases i reconstruir mitjançant materials, que el mateix professional seleccionarà per a cada tipus de restauració. És el que popularment coneixem com els empastaments.

En aquesta praxi odontològica comptem amb veritables artistes en la rehabilitació de l’anatomia de les peces dentàries.

ENDODONCIA

ENDODONCIA

És la tècnica que ens permet salvar una gran quantitat de peces dentàries que d’altra manera es perdrien inevitablement, és el que anomenem vulgarment “matar el nervi” i és, també, un dels tractaments amb més éxit dels últims temps.
Per això, el nostre centre posa a la teva disposició especialistes que, juntament amb nous aparells electrònics i innovadores tècniques radiogràfiques recolzades en la informàtica, t’oferiran el millor tractament amb els millors resultats.

PRÓTESIS

PRÓTESIS

Constitueixen el conjunt de tècniques destinades a reposar l’absència de peces o restaurar l’anatomia de les dents, tornant al nostre pacient la funció masticatòria i l’estètica precisa.
La utilització de nous materials semblants a la dent natural ha contribuït al desenvolupament dels nostres treballs. És de justícia remarcar, que comptem amb la col•laboració de tècnics de laboratoris, amb una experiència i professionalitat de gran vàlua.

ODONTOPEDIATRIA

ODONTOPEDIATRIA

És “odontologia per a nens”. Els hi ensenyarem que la cura de les dents és important, ja que una boca sana representa una bona salut en general. Afortunadament, al nostre centre comptem amb el millor amic dels nens, el Odontopediatra. El seu treball consistirà a restaurar les dents danyades per càries i a prevenir l’aparició de les malalties dentals.

ORTODONCIA

ORTODONCIA

L’ortodòncia estudia, preveu, diagnostica i tracta les anomalies i problemes de maloclusió. El seu objectiu és aconseguir una mossegada adequada, restablir la funció masticatòria i aconseguir un somriure harmoniós.
Amb les tècniques actuals podem donar solució satisfactòria a la majoria de problemes de maloclusió, encara que en alguns casos és necessari recórrer a la cirurgia ortognàtica, una tècnica de cirurgia maxil•lofacial que ens ajuda a recol•locar en la seva ubicació ideal els ossos de la cara que es troben en una posició incorrecta.
El nostre centre t’ofereix l’opció més adequada i discreta a les teves necessitats.

CIRUGÍA ORAL

CIRUGÍA ORAL

La cirurgia oral comprèn totes aquelles tècniques quirúrgiques que tracten les malalties que es cenyeixen a l’entorn de la boca.
Les extraccions de peces dentàries, com els queixals del seny-canins inclusos-, la cirurgia dels tells i la implantologia abanicada (empelts ossis, elevacions del si), serien les més renom.

IMPLANTES

IMPLANTES

Els implants són l’últim i més reeixit èxit de la nostra ciència odontològica. La presentació d’aquesta tècnica restauradora no és tan nova, però ha estat en els últims anys, en què, els avenços quirúrgics i l’aparició de materials innovadors han generat la satisfacció a nombrosos pacients desdentats que abans es veien obligats a patir les antigues pròtesis de posar i treure. Conscients d’això, el nostre equip t’ofereix les últimes tècniques mínimament invasives i uns resultats excel•lents de manera estable, integral, estètica i funcional.

PERIODONCIA

PERIODONCIA

És l’especialitat contemporània que preveu, diagnostica i tracta les afeccions del periodont, és a dir, d’aquells teixits que sostenen la dent, com són l’os, el lligament periodontal i las genives.
Les malalties més comunes són la gingivitis, la periodontitis, col•loquialment anomenada piorrea, i la periimplantitis.
El periodontista tracta aquella part de les nostres dents que no es veu, però que és imprescindible perquè aquests es mantinguin al seu lloc d’una manera ferma.

La malaltia periodontal afecta gran nombre de persones, englobant tot tipus d’edats. El més perillós, és que el pacient no sap que pateix la malaltia fins arribar-ne a uns estadis avançats de la mateixa. És una de les anomenades “malalties silencioses”.

La visita periòdica i l’exploració adequada t’ajudarà a prevenir i tractar aquestes malalties. El nostre equip et guiarà mitjançant una tècnica correcta en la higiene, fins l’eliminació dels factors que les desencadenen, determinants per a la detenció de la malaltia periodontal.