INSTAL·LACIONS

Els pacients tenen la necessitat de sentir-se ben acollits i còmodes, i entenem que la teva experiència com a pacient comença a l’instant en què ets rebut al nostre centre, de manera que hem amoixat fins l’últim detall, oferint un ambient confortable i serè.

El nostre centre compta amb espais diàfans i lluminosos que et proporcionaran un entorn ampli i amb accessos adaptats per a minusvàlids, per oferir una major comoditat.

Utilitzem les tecnologies més innovadores i avantguardistes en equip, instrumental, material i bio seguretat.

Comptem amb un equip d’esterilització i asèpsia, recomanat per la OMS, que preserven la salut dels pacients.

Comptem també amb un equip radiològic, que permet escurçar el temps d’espera del pacient.


OBJECTIUS

El Centre Odontològic Ripollet valora els petits detalls, aquests que marquen la diferència i fan que el teu tractament sigui la millor opció, una anàlisi personalitzat i proper.

El nostre equip de professionals ofereix als nostres pacients solucions completes a les seves necessitats de salut bucodental i la cura de qualsevol patologia que es pugui presentar.

Ens preocupa que la qualitat dels materials amb què realitzem els nostres tractaments sigui la millor, així com la més eficient.

Garantint així, l’efectivitat dels nostres procediments i de la teva satisfacció.

La teva satisfacció és la nostra i posem a la teva disposició tota la nostra pràctica i un equip professional i afable que se sentirà gratificat de resoldre qualsevol dels dubtes que puguin sorgir mentre estiguis a la nostra mercè.


FINANÇAMENT

És per a nosaltres una satisfacció a poder oferir-te una àmplia gamma de possibilitats de finançament, a curt i llarg termini, segons les teves necessitats i predilecció. Et facilitem els tràmits amb l’entitat financera perquè no hagis de preocupar-te de gens, únicament de la teva salut i el teu somriure.